O zvoncích
Není rozumné
neposlouchat vlastní srdce.
Ale ono často mlčí,
jako by zapomnělo účel svého bytí
a bití.
A pak zase trhá
lístky jako Stravinského obecenstvo.
Není moudré
nevidět za špičku nosu.
Ale často mlčím,
aby krátkozrakým nespadla ta vločka
ze špičky.
Protože pak začnou
a trhají jako v pominutí smyslů.
Není správné
bít do cizích zvonů na poplach.
Ale není čas
ulít si svůj vlastní zvoneček,
a nespálit se.
A z toho kradeného
vytrhl stejně někdo bez milosti srdce.
Asi sběrač kovů...
Přečteno 502x
Tipy 9
Poslední tipující: Akrij8, Joe Vai, enigman, Avola, Miriska, Bunney
Komentáře (3)
Komentujících (3)