Uplakané noci.
Noci beze snů.
Noci, kdy tekoucí slzy
dotýkají se nejen mých rtů.
Noci, kdy spali jsme spolu
a najednou jsme kilometry vzdálení.
Padám jen dolů,
doufám v času vrácení.
Každičkou noc proplakanou
trávím myšlenkami na Tebe.
Na tu dobu kratičkou,
co spinkali jsme vedle sebe.
:D:D killing me softly with this shit song nananananaaá
21.02.2013 02:28:55 | Lagedama