DIVNÉ STOLETÍ
Anotace: ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Stojíš v kouři mrtvých dní
propasti v srdci jámy povrchní
zářící světla neonů a zlata
rubikova kostka otázek i ztrát
točité schodiště z podzemí do
horních sfér mít někoho rád
ukázat city být vlastně sláb
taková zrada zaplacená šátkem z
rubínové krve vlastní hrůza
přetvořená z nicoty...neodchází
v samotné duši vyrůstá strach a
jako rakovina nemocného
nedává spát...
Přečteno 598x
Tipy 12
Poslední tipující: mkinka, sluníčko sedmitečné, .K.r.i.s.t.y., Akrij8, Radhuza pro Hospic sv. Štěpána, Jeněcovevzduchukrásného, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (4)
Komentujících (3)