Anotace: věcí, myšlenek, emocí a nerozpoznatelného co-je-co
15:24 obývací pokoj
Myslela jsem,
že jsem tě viděla hořet
když psala, že by chtěla
když psal si, že by to šlo
přetlakováno
18:16 ložnice
Žádost o vyžehlení košile
byla čistej průstřel
odpálený cigaretou
v naší vypotřebovaný posteli
zase dýchatelno
19:37 veranda
S rostoucí výškou klesal tlak
a těch pár vteřin před smrtí
bylo
u dveří zakopnuté miluji tě
takřka vakuum
20:45 bar
Nějakej slovák platil mi
pozornost
a stlačoval příběh
stáhnutý z barový židle
co skončil v mý puse
bez pokračování
2:04 vypotřebovaná postel
není poznat
kdo je kdo
je čisto
Faktická!
23.02.2013 21:14:19 | Lilien
docela dobré :)
23.02.2013 19:05:57 | CCGREE
Naprosto - a tím myslím NAPROSTO! - úžasný.. a pasáž o Slovákovi mi vyrazila dech, klaním se. Za posledních pár ústranních dní to nejlepší, co jsem tu četl.
Díky .)
23.02.2013 19:00:41 | Jan Voralberg