Zpověď mrtvé dívky
Anotace: Asi o tom jak se cítím.
Někdy mám strach.
Strach z pravdy, lásky, snů.
Strach z moci temných dnů.
Strach z bolesti, smrti, noci.
Mým snům už není pomoci.
Ráda bych přežila tento den,
kdy osud můj byl spečeťeň.
Strach z osudu, závislosti, odmítnutí.
Někdo mi serval úsměv.
Někdo mi odepřel lásku.
Někdo mi odmítl se smát.
Někdo mi zavřel oči.
Někdo mě zabil.
Přečteno 403x
Tipy 2
Poslední tipující: Arwen....., Bol
Komentáře (0)