Vybíral čtyřkolku
a nemohl se rozhodnout
jakou pastelkou pomalovat
a co bude s pérováním...na usnutí
.
.
no co na těch pár let...
.
Potom už jen život na splátky
na opuštěnej život
vlastní krve
...ale už bez táty.
.
.
.
.
a za pár desítek let...nové kolo
Místo ranní kávy - **
28.02.2013 12:04:41 | Hagrid
ze života, no...tedy ne zrovna z mého, ale...
28.02.2013 13:05:49 | Robin Marnolli
Na tom nesejde, komu ten život patří.. :)
28.02.2013 13:06:46 | Hagrid