Ochraň mě, Bože můj, před šťastným bytím,
nikdy už neptej se, co vlastně cítím.
Ignoruj úspěšně všechny mé prosby,
touhy i vášně já dávno jsem pozbyl.
Zatluč mě do země, stejně jsem z prachu
a v prach se obrátím, možná ze strachu.
Dej šanci jinému, můj svět je prázdný,
místo svých přátel teď vidím jen... blázny.