Odcházení
Anotace: smutná rozcházení
Slova – břitká jak bičem šlehnutí
slova prázdná jak vyhořelý krb,
slova, co v hloubi duši zarmoutí
splynula s větvemi smutečních vrb.
Mlhavý opar letmých vzpomínek
dotkl se stínu nevyřčených přání
a v přívalu slov zhasl plamínek,
co lásku a přátelství chrání.
Jen proužek dýmu lehce zatančil
když dozněla zpověď jejich rtů,
a do tmy prázdná slova rozhodil,
pak tiše rozplynul se v říši snů…
Přečteno 454x
Tipy 1
Poslední tipující: Bunney
Komentáře (0)