Mademoiselle
Anotace: Drahá, voníš zestárle
Stala jsem se namyšlenou ženou
Kůrkou pokryla se omraženou
Netaje svědomí, tlustá je kra
Vše co teď dělám je jako hra
Lásko, v mém nitru jsi věčná
Lásko, nevěř mi, jsem zlá
Nesmíš mi být nikdy vděčná
Takys ve mě umrzla
Přečteno 424x
Tipy 4
Poslední tipující: Lioness, Holka z davu, Bakchus
Komentáře (1)
Komentujících (1)