proč????
Anotace: proč? to věčná otázka jest....
proč???
toť věčná otázka jest,
v srdci cítím jen bolest,
srdce bolavé, jeden cár,
leží v černé krvi, toho jsem se bál.
nenávidět je mi souzeno,
mé srdce je obroubeno,
obroubeno ostnatým drátem jest,
v srdci černém cítím jen bolest.
Komentáře (3)
Komentujících (3)