Dopis
Tisíckrát
četl jsem ten dopis.
Tisíckrát
na nás dva vzpomínal.
Dopis,v němž chybí podpis
a psáno,
jak rád jsem Tě objímal.
Hořké slzy na tváře kanou,
srdce mění se v tvrdý kámen,
neřekla jsi ani Na shledanou,
když jsem byl láskou zmámen.
To psaní psal jsem v dobré víře,
že vrátíš se a budeš má.
Tak kruté není dravé zvíře,
jsem figurka bezcenná
na šachovnici života.
Obětuješ život pěšce
při dámském gambitu,
prohru nesu velmi těžce,
hledám shodu,však není tu.
A svět dál vesele klokotá.
Ten dopis,co četl jsem tisíckrát,
vyznání,jak moc měl jsem rád,
nadále zůstává v mém držení.
Adresát není,navždy ztracený,
pohnutý osud můj...neměnný.
Přečteno 487x
Tipy 10
Poslední tipující: enigman, Jan Voralberg, Psavec, drew
Komentáře (0)