Jedna slza za druhou
Anotace: Není fér, když se kvůli tobě takhle cítím...
Za každé tvé slovo jedna slza ukápne
za každé setkání jedna z tváře opadne.
Kvůli tvému úsměvu vyklouzne zpod víčka
jeden tvůj pohled... a už padá na líčka.
Za každý úšklebek jednu kapku ti věnuji,
za tvoji lhostejnost hned dvě tváří putují.
tři letí, čtyři kanou, když ukážeš mi záda,
pak přidá se další a další - jedna za druhou padá.
Ať uděláš cokoli, řekneš co chceš,
budeš stát nohama na zemi nebo pokoříš věž,
Můžeš křičet a prosit mě, můžeš vzteky i skákat...
Ale nikdy mě nedonutíš přestat kvůli tobě plakat.
Přečteno 356x
Tipy 2
Poslední tipující: Dominik Plesr
Komentáře (2)
Komentujících (2)