Brouzdám se závějí
Brouzdám se závějí
auta probíjí se sněhem
a chodci nadávají,
kloužou
a padají
Nádherné zimní ráno -
celý svět obalený bíle
A stejně mi chybíš
a stejně mi chybí ty chvíle
co už jsou dávno pryč.
Žiju velkoměstem
umírám steskem
a čekám na jaro
až okázalým gestem
probudí stromy ze spánku.
Živořím stýskáním
přežívám ze zvyku
a čekám -
až mě někdo
taky konečně probudí.
19.3. 2013
Přečteno 386x
Tipy 6
Poslední tipující: maliska, Robin Marnolli, Avola
Komentáře (0)