Anotace: ...
klinec do srdcahrdzavý
okolo rúkjedovaté hady
noc strašidelnečierna
deň mučivýa neprestáva
chladzimaprázdno
ľúbil siľúbila somboli sme
tu syrovost, bolest a bezmoc která nastane když ,,byli jsme,, jsi zde barvitě vyobrazila další Tvé dokonalé dílo
15.04.2021 20:45:39 | kaše
barvitě ale v podstate čierno zaujímavé, že?
15.04.2021 20:49:09 | maliska
ľúbil si ľúbila som boli sme to boli sme ... mi tam nesedi, dala bych tam neco jineho .-) ale jinak zaujalo ;)
19.03.2013 22:30:21 | Aaliyan
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?