nebe roní stříbrný slzy
- dostačující klid po bouři
srdce pálí starý jizvy
a pak duše topí se v kouři
slunce zahalené mraky
nedokáže se jimi protlačit
v myšlenkách se mi vracíš zpátky
nejde tě z nich vytlačit
jak pták mávnou křídly
proměnit se ve vzduch
smít špínu zázračnými mýdly
vymazat ten začarovanej kruh
i kdybych sebevíc chtěla
nesfouknu oheň pouze svým dechem
a nejde zbavit se vlastního těla
přestože bolavá místa už jsou dávno pokrytá mechem