chci tě mít u sebe
držet a objímat tě
budoucnost může být leckdy krutá
roztříští se jak křehká zrcadla
proto vezmi si její střípek a dobře ho opatruj
Ikdyž cestu nám zahradí mrazivá temnota
nikdy nepřestanu doufat
Hořkost slz nám není vůbec cizí
proto se nikdy nezvdám
ne dokud se neprobudíme do námi vysněného světa.