Ublížil jsi mi
Anotace: Někdy je ten život příliš zamotaný, než aby se v tom jeden vyznal...
Ublížil jsi mi živote ranami
obklopil jsi mě zamčenými branami
proto stojím na divném rozcestí
spoutána jakousi němou bolestí
přede mnou jsou snad stovky cest
můžu jen snít kam mohly vést...
Přečteno 449x
Tipy 2
Poslední tipující: aley, Robin Marnolli
Komentáře (1)
Komentujících (1)