Konečné zúčtování
Život jako houpačka,
samá prudká zatáčka,
horské průsmyky.
Zrody,zániky.
Sázky na špatné koně,
tápání,jsouc honěn
minulými činy.
Tresty za zločiny
co spáchali jiní.
Přílivy a odlivy,
prudké poryvy
i bezvětří.
Život mě nešetří.
Apatie,radost,žal,
osud,co vše krásné vzal,
ďábel sám mu zatleskal.
Láska kdesi v podvědomí,
Žiji dál...již bez svědomí!
Samota je přítelkyně,
mnoho citů ve mně dříme
bez možnosti vyjádření.
Touha?Láska?Již není!
Komentáře (0)