Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=a-MRECPZ7X4
Buď jak mý
rozladěný piáno
a prožívej se mnou
ještě pár falešných tónů
poslouchej jak řežou do uší
až přestávají být slyšet
jako celý můj příběh
povolených strun
zkus to
jako to starý piáno
trhat naše pohledy měsícem Beethovena
a zavírat přitom oči do klece
zlato
pojď semnou
v barvách klavíru
smutečních síní
zabíjet lásku
než z ní nic nezbude
ať se dějí šílený věci
Dobrej text, doplněný skvělým songem i fajn fotkou...všechno rozladěně ladí
;-)
RM.
29.03.2013 14:18:06 | Robin Marnolli