Polární drift
Byl-li jsem unesen
kéž nevím proč, vím
že cíl neupřesněn
víc nenapoví
než na podnájem mě
přemístnit někam
na konec světa, měl
bych říct panenkám
zavěšeným na zeď
loutkám, závidím
jim, byl-li bych tam teď
honem zařídím
abych do náruče
Tvé ze zdi padl
ať si rty natlučem
polibky, zardl
jsem se touhou, pročpak
unáší mě drift
od Tebe naopak
studem dál.. se rdít
Komentáře (0)