Nevěra
Anotace: ...je prokletí...
Zrada, křivda, utrpení
přicházejí po setmění...
Pomalu a po špičkách,
jako nejkrutější vrah...
Ústa mlčí, zradu tají...
Oči faleš schovávají...
Dlaně studí na mém těle,
lhaní jde ti přímo skvěle!
Třeba brzy dojde ti -
nevěra je prokletí!
Tajně sžírá Tvoji duší
a ten druhý? Ten ji tuší!
Přečteno 560x
Tipy 8
Poslední tipující: Loveless, Lůca, Morgenstern, KaterinaKoudelova, přechodná záležitost, Kailiana, Bakchus
Komentáře (4)
Komentujících (4)