Vize
Láska neexistuje
je to jen vize v mlze stvořená
zbořená stavba slábnoucích myšlenek
dovětek k vyřčenému
co v edému zlověstnosti
tiše hostí mou rozzářenou tvář.
Žhář mi jde vstříc
drží jednu z mých náušnic
víc už nic
jen bleděmodrá dvířka
jsou pootevřená výzvám zítřka.
Přečteno 407x
Tipy 2
Poslední tipující: Robin Marnolli
Komentáře (4)
Komentujících (2)