Sedím tu sám
smutný a opuštěn
byl jsem do světa vypuštěn
hledat svůj sen
chtěl bych být jen pochopen
slzy vyschly mi už dávno
v srdci zůstalo už jen prázdno
duše zmítá se v zatracení
a cesty zpět už není
dávno nevěřím na nebe či peklo
kde jinde měl bych zažít
věčí slast a bolest
nežli právě zde ?
Slzy vyschly s tvrdým, sou neživotný - možná právě proto, že vyschly :)
06.04.2013 21:42:38 | Michal Dunda
začátek mi příjde nějak krkolomnej, ale ten závěr to vyvážil.
pěkné dílo
06.04.2013 21:33:06 | Anjesis