Slzavé údolí
Vítej zpátky v slzavém údolí,
kde slunce svítí,
kde nic nebolí.
Kde neroste kvítí.
Ptáků zpěv neslyšíš,
šum větru,
vlídného slova.
Tak proč jsi tu znova?
Miluji sebetrýzeň,
vyschlé hrdlo,žízeň.
Miluji žár i chlad...
Potřebuji cítit hlad.
Touha po této bohapusté krajině,
bez lásky,radosti
je silná,nad jiné.
Zde nevnímám starosti.
Jen ten,kdo to zde zná,
výhod si užívá.
V samotě svůj klid má.
Jinam se nedívá.
Přijde čas,kdy odsud odejdu
a budu opět žít.
Slzavé údolí v sobě
stále budu mít.
Přečteno 449x
Tipy 7
Poslední tipující: Lucisska, Morgenstern, Avola, poeta
Komentáře (0)