Anotace: ale ta v nepravý velmi a dlouho bolí
vysvětlit poslední větu
přes slzy ředěnou
marně se snažíš a tráva plná rosy studí
měděnou
chuť má krev
po jazyku horká
stéká jen za povzdech a bolest budí
za spánku kruté vzpomínku
tam ze dna temné tůně
ještě jednou se otočím
jak balíš tělo do svých paží
tak bezbranná a zraněná
musím dál