Děťátko

Děťátko

Anotace: dítě.....

Dítě hrající si na hřišti,

bábovičky dělá na pískovišti.

Další dětina babu si hrají,

úsměvy na tvářičkách mají.

 

On se k nim přidá,

babu hned má.

Vesele předá babu,

spadne, hledá mámu.

 

Vidí ji za silnicí, nadruhé straně,

běží za jí klopýtavě.

Přes silnice jde,

s brekem za maminkou chce.

 

Řidič jede rychle ani se na cestu nedívá,

dítě strach zatím nemívá.

Dítě srazí, odjede hned,

matka si ho všimla hned, teď.

 

Pláče, dítě ztratila,

vraha by nejspíše zabila.

Policie vraha našla, pouta mu nasadila,

byla to žena, ona ho zabila.

Autor Kikulinka, 04.04.2013
Přečteno 702x
Tipy 2
Poslední tipující: Morgenstern
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel