K ránu ještě sněžívá...
K ránu ještě sněžívá,
k ránu když bývá trochu zima
a já se nemám ke komu přitulit
ještě sněžívá.
Chybí mi tvoje veliký tělo,
ta teplá a měkká náruč,
co mě před vším ochrání, když se do ní schovám,
náruč, co mě skryje celou.
Mám ráda iluze
a tak tě prosím, abys mě klamal dál
ikdyž vím, že ty to necítíš,
že nevíš žes mě oklamal.
Podívej lásko!
Naše loď bez nás odplouvá
a já za ní zoufale plavu
s úmyslem potopit ji
ale před tím si ještě trochu užít.
Přečteno 505x
Tipy 1
Poslední tipující: Loveless
Komentáře (0)