Jak ti říct?
Anotace: bolest chodí s tebou...
Nevím jak ti říct, že tvé ruce zebou...
Copak nevidíš, že bolest chodí s tebou?
Ruku v ruce každý den jako temný stín,
jediné co znáváš je odhalený klín...
Já už takhle nemůžu, trpím, umírám,
potají si před tebou srdce zavírám...
Přečteno 454x
Tipy 1
Poslední tipující: Bakchus
Komentáře (1)
Komentujících (1)