Já jsem...
Duhové kruhy,
rozšířené zornice,
vzdálené hlasy.
Slepené vlasy,
královna krásy,
předloktí rozpíchané.
Je to dané...
jsem smažka!
Už nestačí flaška,
nestačí
fet jinačí,
jen droga tvrdá.
Nejsem na to hrdá,
leč,nemohu si pomoci.
Je to druh nemoci
a já jsem ochořela.
Louč závislosti zahořela
a já jí podléhám.
Důsledky dobře znám...
Však nevnímám!
Přečteno 420x
Tipy 3
Poslední tipující: BArBArKO, Robin Marnolli, VEDz RVAHEs
Komentáře (2)
Komentujících (2)