Kudla
Anotace: z pocitů umírající princezny...
S bolestí srdce
A hrstkou slz
Kudlu mám v ruce
A hledím skrz
Netuším kde jsem
Ani co dělám
S bolavým srdcem
Žílu si hledám
Hledím ven z okna
Jak si děti hrají a dovádějí
Ta vůně léta
Ti lidé, co mi provádějí?
Ničí mě nadávkami a slovy
Ach, ta slova, jak bolí
A co, tak na sobě nosím kovy
Metal vadí okolí
Ale co vám dělám?
Však jen tiše sedím
Na štěstí čekám
A na žílu hledím
Kudlu pokládám
A bolestí hynu
U okna postávám
Už zhynu, zhynu...
Přečteno 415x
Tipy 9
Poslední tipující: Sýkorka07, Isquieasuus, V.N.Losinský, Draconian, Stín, Lioness, Nergal
Komentáře (4)
Komentujících (3)