Ať prší!
Ať jsem mokrá na kost!
Kakost smrdutý u žlutý nálady probleskne mi uchem až k mému šalebnému tušení
že proměny bezejmenných setkání mi uvážou stuhu na kotník.
Krapot na deštník který nemám.
Němá sténám.
Zelená masa středečního smutku
stlouká budku špačkovi co mám v srdci.
Arci, to je život
přívod dřímot a skok k nebesům náhle skončí.