Anotace: a s pádem čechrají zem
devětkrát do očí
pohlédl jsem smrti
a pokaždé se smál
těm jejím trikům
ona si hrála na mou paní
k posteli poklekla
slova tichá s ní
svůdné sliby
vezmi mě s sebou do vzdušných komnat
z nejvyšší věže
dokážem si lásku přijmeš zem
tehdy mě varovala křídla černá
závanem větru do vlasů
a slovy hlasem smutným
havraním
dlouho jsem sloužil zatracení
v krvi se smáčel
v posledním výdechu
vykoupení hledal
na konci cesty
hladina jezerní se chvěje
v desáté chvíli osudové
ztratil jsem sílu žít