Dítko pláče
Anotace: Malé dítko klopí bradu, pocítilo lidskou zradu...
Malé dítko klopí bradu,
pocítilo lidskou zradu.
Jako nožem bodnutí
je tohle hrozné tonutí.
Krůpěj potu, slza slaná
smutek kreslí, když mu padá.
Nůž v srdci, či meč v zádech,
slyším jeho smutný nádech.
Slzy kreslí cesty v tváři,
v jeho očích hledám záři.
Neplač drahý. Hladím ho...
Slzy z krve...
Ztrácím ho...
Přečteno 352x
Tipy 2
Poslední tipující: Amonasr, Lioness
Komentáře (2)
Komentujících (2)