Anotace: Napsáno 16. 4. 2013
Jak je ještě dlouhá tahle trať?
Chci to skoncovat... tak...
prosím moje utrpení zkrať.
Nebo mě nauč číst mezi řádky,
jinak můj život bude brzy krátký.
Já už nechci... ne prosím,
já nechci žít, ve světě plných lží.
Už mám toho dost, nemluv...
toužím být zase šťastný,
ale kde není naděje,
tam smrt... hltá koleje.