Zítra zemřu
Neúprosný je ke mně čas,
když rukou hrdlo svírá,
jsem omráčen a ztrácím hlas,
tam na dně v temných dírách.
Já věčně dřímal v loži sám,
teď se smrtí se objímám.
Čas je vodou, která teče,
mezi prsty zahaleče.
Život, který jsem neprožil,
mne trýzní černým myšlením,
prý nesnažím se ze všech sil,
a smrt, že lehce podcením.
Přečteno 414x
Tipy 1
Poslední tipující: KatkatkaW
Komentáře (0)