Anotace: měl rád jarní déšť
tento pacient je mrtev
on nebyl, jen se tak procházel po mostě
a pak najednou byl
byl sražen
hloupostí několika tvorů
po okraj plných lihového štěstí
po okraj plných násilí
po okraj zábradlí ho dotlačili
chvíli letěl, malou
promítal si nějaké záběry ze života
zvýšenou rychlostí
v pomalém sledu ke kořenům
svého zrodu, návrhu dočasného řešení
vzešel z potřeby
z touhy po nesamotě
z touhy po potřebě toužit
vlastnit
ruku toho druhého
těla
doteků
myšlenek
on byl ponořen v jarní trávě
plaval v prvním teplém dešti
zadržoval svěží vzduch
ale úsměv..
plýtval jím
tento pacient žil rád
velmi dobře zvládnuté téma.
18.04.2013 11:07:23 | Robin Marnolli
Téma bylo : život sám
18.04.2013 11:15:45 | přechodná záležitost
no já vim, vo čem to je...byls u toho?
18.04.2013 11:16:25 | Robin Marnolli
Je dobrá, zvláštní, dobře trefený způsob interpretace myšlenky podtrhující tragiku osového děje. Ne že by se nedala některá místa ještě vylepšit - ostatně málokdo píše tak dokonale, aby to vůbec nešlo, že... rozhodně tedy za tip a trošku mne to dokonce tahalo k ST...
17.04.2013 23:25:17 | aravara
Díky.
Bylo to celkem rychlovka,takže prostor pro úpravy tam je.
18.04.2013 08:41:55 | přechodná záležitost