Anotace: po dobrém jídle
utáhnul pásek na třetí perforaci
jako drahý šperk
kolem krku bez lítosti
zip projel za kovového zpěvu
dráhu posledního šatu
do chladných komnat vstoupil
nepozván
¨
na štítku stálo křídou
čistý průstřel
obou srdcí
oběšení
komplikované na nebe vzetí
sebesama
s dopisem o pár řádcích
//
co jste mi vzali
je vaše
co bylo moje vezmu si sám
//
mladý kněz předčítá do prázdna sálu
jen jedna duše
vznáší se spokojená
naslouchá