Sonet - Panenka

Sonet - Panenka

Anotace: ...

Po západu v šeru tichém,

panenka spala v posteli,

sama s rozpáraným břichem,

z kterého cáry visely.

Ty oči s mrtvým pohledem,

jsou křížem krážem zašity.

a život smutkem opředen,

je stočen do své ulity.

Jediná slza na líci,

vytváří cestu stříbrnou

na které duše prosící,

čeká, až lidé prominou

za hřích co lidem připomněl,

že i prosťáček žít by chtěl.
Autor PrincNoci, 19.04.2013
Přečteno 350x
Tipy 6
Poslední tipující: Stín, Amonasr, Joe Vai, VEDz RVAHEs, Druhá jizva v duši
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Pro mě tam je jedno "za" navíc. Jinak Perfekt.

19.04.2013 22:52:13 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel