Vrátit zpět se dá lehce...
Slza padá na tvář,
nostalgicky sleduješ polární zář.
Prsty bubnují po rudém moři,
uvnitř Tebe to tepe,hoří.
Snad řvát by si chtěla,
už nechceš být naivní,jak by si měla.
Závěje sněhu padli na Tvé srdce,
vrátit zpět se dá lehce...
Komentáře (2)
Komentujících (2)