tak veľmi si prajem
aby si sa vrátil
aby som ťa našla stáť pri fontáne
čakáš ma
a usmievaš sa
tak veľmi si prajem
aby si mi povedal
že si potreboval na chvíľu odísť
vysrať sa na tento svet
tupých ľudí
ale už si späť
a neodídeš
tak veľmi si prajem
aby si ma chytil za ruku
s pokojom v očiach povedal
že to bude už len dobré
a že peklo pominie
naše kvety rozkvitnú
a smútok vôbec neexistuje
tak veľmi si prajem
aby sme spolu zaspávali
ako macovia
a zobúdzali sa s úsmevom
ako doteraz
tak veľmi si prajem
aby som nemusela stáť pri tvojom hrobe
...