Iglu
Usnadnil jsem Ti dohledání, stejně
nedočkal jsem se Tě, happily busy
jsi posvém, patrně rukou lhostejně
mávneš, kdo má navíc, se neodcizí
světu zácp ranních, všech závodu s časem
prokreativních týmových orgií
svůj stín v hroznech za úspěchu ocasem
sdílet.. destinace, to se ví, horký jih
je volba Tvá, kdepak last minute k točně
shánět psí spřežení, all se nabízí
inclusive, pár víkendů pro náročné
vychutnat dotud, jak předdavek s vizí
plážových panoramatů a vůbec
nápad má budoucnost, je-li řešení
nechci-li se jako muffin s ní upéct
sobě na pólu zdím iglu ve zděšení
Komentáře (0)