OSAMĚLOST VEČERŮ
Osamělost večerů stává se chladnější,
i když léto pokročilo.
Děsivá hra večerních stínů. Mezi nimi se ztrácí ten tvůj.
Ostatně je to to jediné, co z tebe zbylo.
Znovu vstáváš, abys mohl znovu spadnout.
Svítání jak zmizík gumuje tvoji existenci.
Dnes –
snad –
naposled. –
Vysvobození.
Konečně je z tebe nic, které nebolí.