Navždy
Anotace: they lied about forever
Na trůnu seděli,
Vystlaným lžemi o
Navždy.
A můžu zemřít úplně sama
I když jsem se smála
Ze všech nejhlasitěji
Tak sedím na studených kachličkách
Společných umýváren
A dochází mi
Že navždy není fyzickým stavem
Navždy ti zbyde,
Jako osamělá včela v paměti
Životem tvořící si roj
A my se můžeme otočit za pár zim zpět
A mít se v životě
Tak jako abstraktně.
Nalili mi lži na bázi vody
S láskou
Do sklenic, které nikdy nemůžou zůstat plné
Protože
Voda se vypaří
Stejně jako slibované navždy
Takže místo motýlů
mám sbírku sklenic.
Přečteno 394x
Tipy 4
Poslední tipující: Robin Marnolli, Amonasr, terezkys, KatkatkaW
Komentáře (2)
Komentujících (2)