Anotace: přes prázdná pole zrytých doufání
měla jen jednu otázku
bála se vyslovit ta slova
spadl snad z nebe
z větve smutné vrby
a tak tam stála
vlasy mokré a jeho tělo u kolen
neptala se znala tvář
a celý příběh náhle
barvy získal
místa šedá
i pár barev
už první kroky kolem jejich plotu
tiskl svůj nos
tak zvědavý
tiše jméno šeptal
do písku tvář si maloval
tu její .. ..
osud si osvojil zvyky lidí
zlobu a závist
všem jen přál
co spojit měl snad navždy – déle
teď aby jeden oplakal
ona se sehla
poslední si vzala
polibek z mrtvých úst
líbí
11.05.2013 21:44:23 | CCGREE
vůbec nevím, na co se to vlastně chtěla zeptat.
11.05.2013 22:45:58 | přechodná záležitost
to je škoda
12.05.2013 13:25:37 | CCGREE