Anotace: Čekám na dobu, kdy duše se mi vrátí, avšak trochu déle, než bych chtěla. Čekám, kdy...
To bobré si chraň,
a před zlými braň,
jsou k ničemu lháři,
co špatností září,
i kdyby poslední hodnota ve světě zvadla,
ty s hrdostí čistá pak koukneš se do zrcadla...
...jo a vítej na Literu:-)
12.05.2013 21:27:24 | Robin Marnolli