po kolena v louži
čekající pomocnou ruku
po teple toužim
hladový a sucho v krku
klepajcí na dveře
otočili jste záda
několik dnů bez snídaně
oběda i večeře
prostě neodpušrěna ta zrada
jen dovolte mi vstát
narovnat se spříma
žít již nechci se bát
vždyť to nebyla jen má vina
proč láska rychle uvadá
proč dříve jsem se smál
dnes smutná depresivní nálada
za to že všechno jsem vám vzal
moc se za sebe stydím
za tento propad
dnes už to chápu již vidím
jak tvrdě jsem dopad
nezavrhli mě jen někteří
byť nebyli příliž štastni,
ale pohostili teplou večeří
ustlali mi a řekli hlavně zhasni
život je jak houpačka
nahoru i dolu
dnes já jindy možná ty tulačka
kež v nouzi i tobě pomužou
modlím se k bohu
Oslovilo mě to. Dobré. Ta poslední sloka to pěkně zamotala. Ale rozumím. OK
12.05.2013 21:50:49 | VEDz RVAHEs