Anotace: a pramen světla za horou
byla jsi nevinná dívka
jen špatné místo
soumrak smutku
a tiché zvuky za tebou
pár kroků
domů
přes park loukou
a pocit v zádech
že už jdou
zlé kroky
myšlenky
a neholená tvář
chtěla jsi zrychlit uletět
složil tě přímo na oltář
tak jako jiné
po kterých jen slzy
zůstaly vedle vzpomínek
postel po noci rozestlaná
polštář
a na něm pramínek
tvých vlasů
snad je to štěstí osud dar
zůstaneš s námi
v srdci bolest
nejde to smazat
deštěm smýt
musíš to přijmout
snaž se povznést
najdi tam uvnitř naději
Hodně smutná věc, za tyhle činy bych dával doživotní práce v dolech.
16.05.2013 15:39:40 | Robin Marnolli