Anotace: Bolest,smutek,žal
Už nenapadá mě ani sloka
nemáte ve mě básníka-soka
Mou múzu nebe zavolalo
srdce mě prázdnotou zabolelo
Bez ní nebude řádků
bylo proplakaných spousty pátků
Ikdyž z mé hlavy valí se hustý dým
nenapadne mě za boha ani rým
Odešla tak nečekaně
teď na druhé straně
na mě máváš
svrháváš
do hluboké propasti
kde člověk křiknout nestačí
Miloval jsem tě....
Drž mi tam místo po tvém boku
já tu držím slzu ve svém oku
vzpomínku v srdci si uchovávám....
Chybíš mi:(
to je mi líto..někdy je smutek to jediné co nás nechává žít a díky němuž mluvíme
15.05.2013 21:02:18 | Jiná