Anotace: ...
Telefonní linky
obsadilo ticho
zůstal sám
v tý svý díře
kde štěkal do tmy
a natahoval ruce
jak
malý uškemraný dítě
jak
malej spratek
cukal se mi do náruče
-
prostě
jsou lidé
co klidně se rozbíjí
mi na rtech
a cítí
bezpečí
To se mi hodně líbí, nesnáším ticho v telefonu :-D štěkal do tmy ... to si snad někam napíšu :-)
13.08.2013 14:20:18 | Ayne