Dvojitý podzim
Chladná voda podmílá mysl mou
je vedena vytouženou záhubou
prohnilá úzkost napadá mi tělo
které by vysvobodit chtělo
holý strom křičí zlostí
že nicota se na něm hostí
kolem domů pláčou děti
příběh mi chtějí vyprávěti
mám strach o tebe lístečku můj žlutý
proto blouzním v nekonečnu
hledám tebe
hledám sebe
hledám nás dva pohromadě
v pohádkové náladě, v romanci pro křídlovku, a v naději žít...
Komentáře (1)
Komentujících (1)